From Another Mother + The Drain

U petak, 16.9. u KSET-u nastupaju dobro poznati stage skakavci u gaćama - From Another Mother, koji su ovom prilikom uz sebe na stage odlučili povesti češku senzaciju The Drain.

From Another Mother čine Danilo, Vlado i Borna. Energični trio i nevjerojatni šoumeni vraćaju se nastupima nakon podulje stanke tijekom koje su posvetili svoje vrijeme drugim projektima kao što su dobro znani VOADO te Đutko i Plodovi Zemlje. Ova math-rock, indie, post hardcore kreativna destrukcija navest će te na manični ples bez kompasa sa sudarom na svakom koraku.

Do sad su objavili dva albuma; Epileptir i ATATOA (Kapitän Platte).

Bandcamp / Facebook

 

The Drain kombiniraju elemente garage i bluesa izgubljenih 60-ih, glam rocka s novijim komponentama stoner rocka i power popa držeći se pritom rock'n'roll života. Njihovi nastupi popraćeni noiseom naslućuju atmosferu old school punk fešte. Svirali su preko 300 koncerata diljem Europe te izdali tri albuma koja možeš preslušati na linkovima ispod.

The Drain će pružit savršeni komplement kaosu kojeg stvaraju From Another Mother te će uz zajedničku crtu maničnog gibanja svima pristunima pružiti nezaboravni garažni math, punk, noise trening koji je svima potreban nakon lijenih ljetnih mjeseci.

Bandcamp / YouTube

 

Karte po pretprodajnoj cijeni od 40 kn možeš nabaviti putem sustava Entrio na linku https://www.entrio.hr/event/from-another-mother-the-drain-kset-11992, a na ulazu će biti potrebno izdvojiti 60 kn.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

koncert