Zo

U četvrtak, 9. lipnja u KSET dolazi mladi splitski bend Zo. Riječ je o pop rock sastavu s mješavinom raznih drugih glazbenih žanrova poput funka, rapa i pop-punka.

Ovom prilikom će premijerno predstaviti zagrebačkoj publici svoj debitantski album “Želim biti ja”. Izdali su singlove “Poslovan lik”, “Mjesto pod suncem”, “Frane Mihalj” te "Birala je svijet" kao uvod u njihovo debitantsko službeno studijsko izdanje koje sadrži deset pjesama. Album je uistinu šarolik, od pop punk brzaca preko pop i rock pjesama dosta dubokih tematika, funk rap plesnjaka do sanjarskih, sjetnih i emotivnih balada.

Ljeto 2021. godine su proveli na turneji gdje su svirali na nekoliko atraktivnih lokacija kao što su Paiz Music Festival na Hvaru, Evo Ruke u Splitu te na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila kao predgrupa TBF-u.

Zo su: Vincent Šepić (vokal, gitara), Ante Eterović (gitara), Daria Reba (klavijature), Damjan Grubić (trombon), Josip Katić (bas gitara), Antonio Strižić (bubnjevi).

Facebook / Instagram / YouTube

Ulaznicu možeš kupiti po pretprodajnoj cijeni od 30 kn putem Entrio sustava, a na dan koncerta cijena karte će biti 40 kn.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

koncert