Tech Talk: Duboko učenje u doXray-u

U utorak, 24. svibnja doXray će prezentirati neke od primjena dubokog učenja u obradi prirodnog jezika na podatcima iz stvarnog svijeta.

doXray je nizozemska tvrtka koja razvija programska rješenja temeljena na umjetnoj inteligenciji za klijente u području prava, financija, nekretnina i BPO-a (Business Process Outsourcing). Rješenja temeljena na umjetnoj inteligenciji su prilagođena i bazirana na temelju najnovijih istraživanja u području dubokog učenja za obradu prirodnog jezika.

Na Tech Talku će se prezentirati neke od primjena dubokog učenja u obradi prirodnog jezika na podatcima iz stvarnog svijeta te će biti iznesen kratki pregled tehnologija koje se koriste pri izradi cjelokupnog sustava dubokog učenja. U drugom dijelu prezentacije bit će dan pregled ML projekata koji će se izvoditi u obliku ljetnih studentskih praksi.

Nakon prezentacije ćeš imati priliku postaviti pitanja o samom doXray-u te o projektima za ljetnu praksu.

Tech Talk edukativni je program koji provodi udruga SS FER u KSET-u tijekom akademske godine, a cilj programa je pružiti kvalitetno neformalno obrazovanje studentima STEM područja putem gostujućih predavanja i radionica poduzeća iz IT industrije.

tech talk