El Records - Snimi (n)ovo

U četvrtak, 12.5. u KSET-u će se održati prvi festival izdavačke kuće El Records - Snimi (n)ovo!

El Records nastao je 2021. godine kad je skupina mladih zagrebačkih kreativaca, mahom studenata, odlučila napraviti vlastiti label s ciljem okupljanja mladih, neafirmiranih glazbenika i povezivanja istih u scenu. Postavu prvog El Records festivala čine:

Slanci su četveročlani zagrebački autorski bend koji svira hitoidni alternativni rock. 2019. godine objavljuju četiri pjesme na YouTube kanalu, snimljene u studiju Mamut na Krku. 2020. g. sudjeluju na festivalu "Čuješ?" u zagrebačkom KSET-u. Autori su himne za humanitarni projekt RokOtok Domagoja Jakopovića Ribafisha, a kao finalistima 24. HGF-a, pjesma "Jutro" objavljena je na CD kompilaciji najboljih novih demo bendova 2020. g. U ožujku 2022. g. izašao je njihov prvi album "Iza ugla" koji je najavljen singlom "Jutro" i pripadajućim spotom.

Facebook / Instagram

Jabadera je četveročlani studentski alt rock bend koji iza sebe ima desetke nastupa u klubovima i na festivalima, a u jesen 2021. g. izbacuju svoje prvo izdanje - EP „Najbolje što znam“. Album čini 5 autorskih pjesama, a nedugo nakon izlaska albuma, objavljen je i spot za singl “100 razloga” koji se našao na digitalnoj kompilaciji 25.HGF-a - Najbolje od demo scene 2021. g.

Facebook / Instagram 

Wilhelmina Agnes tinejdžerica je i glam rock kantautorica iz Zagreba. Svoj prvi singl “Taste Of Tears” za koji je snimila i video spot, objavljen je u jesen 2021. g. Nedavno je objavila i spot za singl “Crystal Eyes Of Yours” kojim najavljuje svoj debitantski album “State Of Mind” čiji izlazak očekujemo 3.5.! Sa svojim pratećim bendom The D.O.L.L.S. nastupa od travnja 2022. godine.

Instagram 

Ulaznice su 25 kn u pretprodaji te 40 kn na dan koncerta, a mogu se kupiti putem sustava Entrio

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

koncert