MACIKLI: Mlade na bicikle - dodatna oprema

U petak, 6. svibnja od 14 do 16:30 h, održat će se posljednja aktivna radionica i predavanje u sklopu projekta "MACIKLI: Mlade na bicikle!" s tematikom dodatne opreme za bicikle.

Kroz dosadašnja predavanja objasnili smo i raspravili što je sve na tvome biciklu bitno, kako funkcionira te kako znati da je ispravno i kvalitetno namješteno pa je na dnevnom redu ostala još samo dodatna oprema.

Kako već samo ime kaže, ovi su dodatci proizvoljni, ali mogu poboljšati tvoje iskustvo vožnje, a u mnogim područjima ga i značajno olakšati. Pričat ćemo o svemu i svačemu – bidonima, bisagama, biciklističkoj odjeći, putnim računalima, nosačima, i svemu drugom što nam padne na pamet.

Predavanje će voditi stariji član sekcije sa širokim iskustvom u biciklizmu i zasigurno će ti moći preporučiti opremu koja se dokazala pouzdanom i kvalitetnom!

Stoga, ako ti je potrebna pomoć, razjašnjavanje razlika između mnoštva opcija ili imaš bilo kakve nedoumice, pripremi pitanja i pucaj (figurativno) 6. svibnja!

U sklopu projekta "MACIKLI: Mlade na bicikle!", Biciklistička sekcija KSET-a organizira niz edukativnih predavanja i povezanih radionica kojima je cilj okupiti studente koji su strastveni biciklisti ili to tek žele postati, educirati ih o biciklizmu, omogućiti im savjetovanje s članovima sekcije te im kroz besplatne popravke i radionice pokazati kako se samostalno brinuti za svoj bicikl. Ovime se želi promicati aktivno kretanje, zdrav život, odgovorno sudjelovanje u prometu te razvoj znanja i vještina o popravljanju bicikla!

Program je organiziran pod pokroviteljstvom Studentskog Centra.

macikli