Tech Talk: Introduction to Flutter

Razmišljaš o izradi mobilne aplikacije, no dvoumiš se između iOS-a i Androida? Sada više ne moraš birati! Pridruži nam se u četvrtak, 5.5. na uvodnoj radionici te nauči kako jednostavno i učinkovito napisati aplikacije za sve operativne sustave.

Kroz radionicu ćeš naučiti što je to Flutter, kako radi i zašto je tako brzo postao jedan od najpopularnijih alata za izradu modernih mobilnih aplikacija. Na kraju radionice napravit ćemo jednostavnu, ali zabavnu i funkcionalnu aplikaciju.

Ako želiš sudjelovati u izradi aplikacije, prije predavanja instaliraj Flutter. Radionicu će održati Vlaho, Flutter Team Lead iz Infinuma, kojeg je Flutter brzo osvojio te mu se potpuno posvetio nakon godina izrade iOS aplikacija. Osim što izrađuje aplikacije, Vlaho voli planinariti te je tijekom studiranja bio član Planinarske sekcije KSET-a.

Infinum je neovisna agencija za dizajn i razvoj digitalnih proizvoda. Osnovana 2005. godine, tvrtka posluje iz šest ureda širom Europe i SAD-a. Kolektiv od preko 300 talentiranih pojedinaca poput

dizajnera, inženjera, testera softvera, analitičara, stručnjaka za strojno učenje i poslovnih profesionalaca radi na tehnološkim rješenjima za velike svjetske klijente.

Osim projekata za klijente, iz Infinuma je pokrenuto i nekoliko drugih tvrtki poput Productive-a, softvera za upravljanje agencijama, te Porsche Digital Croatia - centar digitalnih inovacija u automobilskom sektoru.

Tech Talk edukativni je program koji provodi udruga SS FER u KSET-u tijekom akademske godine, a cilj programa je pružiti kvalitetno neformalno obrazovanje studenatima STEM područja putem gostujućih predavanja i radionica poduzeća iz IT industrije.

tech talk