Kultni filmovi za koje se sramite reći da ih niste gledali: Top Gun

Sljedeći film u ciklusu "Kultni filmovi za koje se sramite reći da ih niste gledali" opravdava svoj status kultnog i čeka te 26. travnja u KSET-u u 20:00.

Prije nego što je postao Ethan Hunt, Jerry Maguire ili pak onaj lik što je skakao po kauču na Oprah Winfrey showu, Tom Cruise je našao put do srca milijuna jednim malim filmom iz 1986. poznat kao "Top Gun".

Da je taj film parfem, mirisao bi po kerozinu. Ima baš sve što možeš poželjet: brze avione, akciju, romansu, banger glazbu i naravno polugolog Tom Cruisea kako igra odbojku na pijesku.

Film je stvorio toliki hype da ga je američka ratna mornarica koristila za privlačenje mladih momčina u vojsku. Osjećaš li potrebu za brzinom kao i Cruiseov lik Maverick, ovo sigurno ne smiješ propustiti!

Jesmo li već spomenuli polugolu odbojku na pijesku?

Trebat će ti vlastita piće i grickalice, a bome i naše kokice jer čeka te dobar provod. Vrata se otvaraju u 19:30, a ulaz je besplatan.

Projekcije se projiciraju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda, već služe isključivo proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju.

projekcija