Bike popravljaonica

U predahu između predavanja iz projekta Macikli, Biciklistička sekcija KSET-a organizira biciklističku popravljaonicu u srijedu, 30.3. od 13 do 17 h!

Možda se to sada čini tek pukom željom, ali toplo i stabilno vrijeme doista će doći… Ni mi, kao ni Vakula, ne znamo kada, ali smo sigurni da ćeš na prve zrake proljetnog Sunca htjeti u đir biciklom! Bilo bi lijepo kada bi on za spomenuti đir bio spreman. Ako ipak nije tako, odvojit ćemo jedno poslijepodne za tebe. Možeš doći s bilo kakvim problemom i mi ćemo se potruditi riješiti ga, pod uvjetom da se radi o kvaru na biciklu, a ne u nekoj drugoj sferi tvog života.

Naše je područje dvorište KSET-a, naši popravci ubitačni. Protivnici: rupe na gumama, zahrđali lanci, puknute žbice i krivo namještene brzine. Neprekidan zadatak za ljude iz bike sekcije - vaši bicikli naš su posao!

Ipak, i ti ćeš morati zasukati rukave - naučit ćemo te kako da samostalno popraviš kvar, a pritom u bilo kojem trenu možeš tražiti pomoć (kako bi povratak doma bio na biciklu, a ne s njim).

Sve je dobrovoljno (iako se volonteri ne žale na donacije) - od njih ćeš dobiti znanje, alat i potrošne materijale, a od tebe traže strpljenje i pozornost. Vidimo se!

DISCLAIMER:

Biciklistička sekcija neće za tebe kupiti novu gumu ili sajlu, ali će te poslati u najbližu trgovinu biciklističkim dijelovima s preciznim uputama što trebaš kupiti.

popravljaonica