Novi Novi Disko Disko

Novi Novi Disko Disko je konceptualni party s jednim ciljem: hedonističko uživanje u glazbi. U petak, 25.3. KSET postaje plesni podij popraćen šarenim svjetlima i odsjajima velike disko kugle. Dođi i zapleši uz ritam struje, popij piće i uživaj.

Zamišljen kao prečac između stvarnog svijeta i fluorescentnog univerzuma, Novi Novi Disko Disko te vodi kroz prolaz iz jedne stvarnosti u drugu. Zvuk melodičnog techna umixanog uz svima poznate disko hitove recept je za dobar provod.

Elektronska glazba koja će šetati u tvom tijelu poprima različite oblike i usmjerava te prema konačnom cilju, potpunom prepuštanju udaraca kicka i praćenja melodija. Disko hitova neće nedostajati tako da spremi svoje plesne poteze i sunčane naočale...disko kugla je nemilosrdna.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID digitalnu potvrdu s QR kodom i osobnu iskaznicu. Na ulazu neće biti testiranja.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

slušaonica