Jolly Rogers

U subotu, 19.3. u KSET-u slavimo Dan svetog Patrika uz jedan od najboljih regionalnih Celtic punk bedova - Jolly Rogers.

Uzori su im Flogging Molly i Dropkick Murphysi, a sviraju autorske folk-punk kompozicije, obrade Celtic punk bendova i punk-rock obrade irskih tradicionalnih pjesama. I jednu pjesmu Alena Vitasovića.

Oboružani su s gitarom, basom, bubnjem, violinom, harmonikom, mandolinom i bendžom te su poznati po svojim maratonskim koncertima minimalnog trajanja dva i pol sata.

Svoju ulaznicu ćeš moći kupiti na ulazu na dan koncerta po cijeni od 30 kn, a Patrici, Patricije i Patriše u kiltovima imaju besplatan upad.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID digitalnu potvrdu s QR kodom i osobnu iskaznicu.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

koncert