¡La fiesta latina!

U srijedu, 16. 3. u KSET-u će se održati latino plesnjak!

Koliko dugo već nismo plesali? Bila je zima pa pandemija pa zima pa pandemija - duga tuga iza nas, a želimo se zagrijati, nestrpljivo iščekujući vruće ljeto kao tlapnju. Postoji li bolji način za buđenje prije ljeta od plesanja?

Zato što ti se ionako pleše i što bez plesa ne možeš, zato što želiš pokazati svoje plesne pokrete i zato što je u našem studentskom klubu najintimnija, najprijateljskija i najljepša atmosfera te najsjajnija disco kugla - navratit ćeš do nas.

Na ponovljenom izdanju ovog događaja dat ćemo jasan fokus na plesnu muziku iz španjolskog govornog područja: reggaeton, salsu i bachatu. Čut će se izvođači poput J Balvina, Bad Bunnyja, Rosalíje, Romea Santosa i ostalih faca.

¡Vamos!

Vrata se otvaraju u 20:00, a ulaz je slobodan.

Vidimo se!

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID digitalnu potvrdu s QR kodom i osobnu iskaznicu. Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

party