Dvoboj filmova: Glazbom do proljeća

Sitno brojimo do dolaska proljeća, a nemir je već u nama. Kako bi ti olakšali prijelaz između godišnjih doba, Videosekcija KSET-a te poziva na novu inačicu Dvoboja filmova, u KSET-u utorak, 15.3..

Glazba je vezivno tkivo čovječanstva. Ona je obilježila epohe i rušila režime, stvarala i razarala velike ljubavi, pa čak i uzrokovala smrtonosne epidemije plesa kroz povijest.

Na našoj projekciji glazbene tematike neće se dogoditi ništa od toga, osim činjenice da ćeš se fino zabaviti, možda i mahati glavom ili tapkati nogom dok uživaš u filmovima punim veselja, ljubavi, tuge i strave. Zato dođi 15.3. u KSET u 19:00, uhvati ritam na Dvoboju filmova: Glazbom do proljeća i razbudi se kao što se priroda polako budi oko nas.

19:00 h - Little Shop of Horrors (1986.) - američka je horor mjuzikl komedija iz 1986. koju je režirao Frank Oz a koja govori o ogromnoj biljci ljudožderci koju uzgaja smušeni cvjećar.

20:50 h - La La Land - priča o Mii, koja teži da postane glumica, i Sebastianu, posvećenom jazz muzičaru, koji se bore da sastave kraj s krajem u gradu poznatom po slomljenim srcima i velikim nadama.

Svakako ponesi vlastito piće i grickalice, a bit će i kokica.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite za okupljanja u zatvorenim prostorima do 100 sudionika, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti osobnu iskaznicu te EU COVID potvrdu s QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja.

Projekcije se projiciraju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda, već služe isključivo proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju.

projekcija