Tech Talk: Dva smo svijeta različita...ili ipak ne?

Dva smo svijeta različita... ili ipak ne? U četvrtak, 10.3. u KSET-u uđi u svijet razvoja softvera i tehnologije automatizacije.

Jasno je kao dan - automatizacija preuzima svijet! No, jesmo li spremni na izazov? Je li primjena najboljih praksi dizajna koda u svijetu automatizacije mit ili stvarnost? Koliko jedni od drugih mogu naučiti oni koji rade na razvoju softvera od onih koji rade u tehnologiji automatizacije i obratno?

TechTalk u organizaciji Montelektra, vodeće svjetske kompanije za integraciju sustava u pivarskoj industriji donosi odgovore na ta i mnoga druga pitanja.

U razgovoru s Mislavom Gazdovićem, ekspertom za automatizaciju i voditeljem tima inovacija i razvoja u Montelektru, moći ćete razmijeniti vaša mišljenja o dobrim praksama i principima softverskog inženjeringa te njihovoj primjeni u prilično dinamičnom svijetu automatizacije.

Tech Talk edukativni je program koji provodi udruga SS FER u KSET-u tijekom akademske godine, a cilj programa je pružiti kvalitetno neformalno obrazovanje studentima STEM područja putem gostujućih predavanja i radionica poduzeća iz IT industrije.

tech talk