Tech Talk: Primjene Machine learninga u stočarstvu

U utorak, 26.4. u KSET-u InfoDom ti predstavlja svijet Machine Learninga u stočarstvu.

InfoDom je vodeći ponuđač fleksibilnih digitalnih platformi za javni i privatni sektor koji osigurava postizanje poslovne izvrsnosti i ekonomske održivosti temeljenih na najboljim svjetskim i domaćim standardima. S mrežom renomiranih ICT partnera, s odjelom razvoja vlastitih rješenja, tvrtka osigurava ključne kompetencije za buduća tržišna kretanja: produktivnost, fleksibilnost i organizacijsku svijest. InfoDom je dio InfoDom Grupe i s uredima u pet europskih zemalja pokreće promjene temeljene na inovacijama i znanju.

U edukacijskom dijelu Tech talk-a InfoDom će ti pokazati primjenu Machine Learning metoda u stočarstvo vezano za uzgoj stoke i proizvodnju mlijeka. Prikazat će se inovativne algoritme i tehnologije kojima su se primijenile tehnologije metode dubinskog snimanja i ML metode za prepoznavanje karakteristika goveda radi kreiranja automatskih preporuka za njihov uzgoj. Osim samog prikaza moći ćeš vidjeti i praktičnu primjenu našeg rješenja koji će biti popraćen zanimljivim i edukativnim demo materijalom.

Tech Talk edukativni je program koji provodi udruga SS FER u KSET-u tijekom akademske godine, a cilj programa je pružiti kvalitetno neformalno obrazovanje studenatima STEM područja putem gostujućih predavanja i radionica poduzeća iz IT industrije.

tech talk