BOOM!TEATAR: SVINJE \\ KOKSET

"Kazališna okupacija KSET-a", skraćeno KOKSET, tjedan je kazališne umjetnosti u KSET-u. U tjednu od 7.3. do 12.3. svima dobro poznat KSET-ov stage Dramska sekcija KSET-a pretvara u kazališnu pozornicu.

KSET u ponedjeljak i utorak, 7. i 8. ožujka, postaje farma za svinje i svinjice.

Kroz grotesku “Svinje” tvojih dviju izvođačica imaš priliku saznati odgovore na pitanja koja svakog od nas muče: Kako pokopati brata? Koliko sjetkutića i prekutnjaka imaju svinje? Kako se radi preraspored leševa u vrtu? Kako prepoznati znakove nadolazećeg prasenja? Je li šampanjac rješenje za sve? I možda najbitnije: je li život mjuzikl?

Ibru i Mala Ibru te čekaju.

U predstavi glume Irena Tereza Prpić u ulozi Ibru i Tena Nemet Brankov u ulozi Male Ibru. Produkciju potpisuje Boom! Teatar, dramaturgiju Đorđe Kosić, kostimografiju i scenografiju Borna Ivanuša i Ivana Stećuk, oblikovanje zvuka Nikola Krgović, oblikovanje svjetla Martin Šatović, a suradnica za pokret je Viktoria Bubalo.

Svoju kartu možeš rezervirati putem Google forme. Cijena ulaznice za studente je 20 kn, a 30 kn za ostale.

Ulaz kreće u 19:30 h, a izvedba započinje u 20 h.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Na ulazu neće biti testiranja.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

predstava, kokset