TTM

Splitski rap dvojac TTM održat će svoj prvi samostalni zagrebački koncert 5.3. u KSET-u

Publici su se predstavili 2020. godine s albumom "Kabare" na kojem su nanizali hit za hitom, a posebno se izdvajaju pjesme "Nemoj me dirat" i "Oda spidu".

"Tamo gdje je Kiša metaka stala, nastavlja TTM i to na jednoj potpuno novoj razini, s vlastitim karakterom i umjetničkom vizijom koja oduševljava na prvo slušanje. Direktni, drski i besramni, Bogo i Pari publici su servirali debitantski album s dvanaest poslastica u kojima ćete guštati i uživati, uz koje ćete se dobro, ponekad iskreno, ponekad sarkastično, nasmijati i opustiti i redovito ih konzumirati." - Sound Report

U 2021. objavljuju "Litnji Lipi EP", a pjesme "MDMA" i "Lagan sam" vrlo brzo postaju veliki ljetni hitovi.

TTM - Nemoj me dirat

TTM - MDMA

Karte po pretprodajnoj cijeni od 40 kn dostupne su preko CoreEvents sustava u ograničenoj količini te će se moći kupiti u Drito baru i KSET-u u fizičkom obliku od 14.2..

Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 50 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID digitalnu potvrdu s QR kodom i osobnu iskaznicu. Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja.

koncert