Home Conflict

Ako si u konfliktu gdje biti u četvrtak 3.3., onda definitivno ne znaš da u KSET-u svira Home Conflict. Iako je vremenska prognoza za taj dan još uvijek nepoznata, obuci se slojevito jer ćeš se definitivno preznojiti u publici ovog malog benda.

Home Conflict je zagrebački punk-rock bend nastao sredinom 2016. godine. Njihov zvuk je izgrađen na temeljima melodijskog punk-rocka 90-ih i vokalnim harmonijama, ali njihovi tekstovi i energija na bini vuku mnogo tvrđe korijene.

2017. godine započinju s pisanjem prvih autorskih pjesama kako bi 2019. dečki samostalno izdali svoj album prvijenac „Life You Choose“. Album su pratila dva spota za pjesme „I Have a Feeling“ i „Life You Choose“ . Nedugo nakon izdavanja prvog albuma, momci kreću u stvaranje novog koji izlazi u listopadu 2021. pod imenom „Story Untold“. U međuvremenu sviraju po zagrebačkim klubovima i domaćim te stranim festivalima.

Facebook / Instagram / Bandcamp / YouTube / Spotify

Ulaznice će se prodavati isključivo na ulazu po cijeni od 20 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja!

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

koncert