Dino Blunt (w. Trepaj il’ krepaj)

U subotu, 26.2. na već svima poznatoj pozornici KSET-a snage udružuju jedan od najpopularnijih zagrebačkih trap izvođača Dino Blunt i zagrebački DJ dvojac Trepaj il Krepaj koji "posted on the block" i s "napunjenim Ninama" čekaju da KSET pretvore u dosad nevideni Traphouse.

S playlistom koja varira od najstarijih hitova s početka prošlog desetljeća pa sve do najnovnijih bangera, ali i gostima iznenadenja koje Dino ovaj put dovodi sa sobom, ovaj nastup je definitivno nesto sto svaki ljubitelj trapa nikako ne bi smio propustiti.

Dinu Blunta nije ni potrebno previse predstavljati. Svojim ozbiljno-neozbiljnim javnim nastupom u svega dvije godine uspio se etablirati u jednog od najprepoznatljivih izvodaca na sceni. Svojim zaraznim flowom i vokabularom inspiriranim njegovim američkim kolegama, Dino se posebice medu mladom populacijom istaknuo kao legenda nove generacije.

Trepaj il Krepaj je DJ duo koji je u svojih gotovo 4 godine postojanja obisao prakticki svaki kutak Lijepe Naše. S ciljem promoviranja kulture i zajednistva medu mladima, Trepaj il Krepaj se isto tako u vrlo kratko vrijeme uspio nametnuti kao jedan od najprepoznatljivijih klupskih programa u regiji.

Karte se mogu nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna u KSET-u i Drito Baru (od 9.2.) ili putem EventCore sustava, a na sam dan, u slučaju da sam koncert prije toga ne bude rasprodan, karte će se moći kupiti i na ulazu po cijeni od 50 kuna.

Broj karata je strogo ograničen!

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Na ulazu neće biti testiranja.

koncert, party