Gaming kviz

Ako zamišljaš da si Kratos dok dižeš utege u teretani, ili se ljutiš kada serije ne prate lore igrica, onda je ovo događaj za tebe. Dođi na prvu inačicu Gaming kviza u KSET u utorak, 22.2. i zakorači u rollercoaster gaming trivije i (ne)povezanih fun factova.

Tim može sadržavati najmanje 2, a najviše 4 člana. Obrazac za prijave bit će naknadno objavljen 12.2. u podne. Ako tim ipak odustane, molimo da nam to javiš na matija.roglic@kset.org!

Na dan samog eventa potvrde prijavljenih timova počinju u 20 h. Članove pobjedničke ekipe čeka trofej za kojeg će se pobrinuti Tehnička sekcija KSET-a.

Pri slanju odgovora na pitanja će se koristiti Discord kojeg je moguće besplatno preuzeti sa službenih stranica, a kotizacija za sudjelovanje u kvizu iznosi 10 kn po članu ekipe.

Za svakog igrača u cosplayu, automatski na početku kviza pridajemo dodatne bodove njihovim timovima.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID digitalnu potvrdu s QR kodom i osobnu iskaznicu. Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

kviz znanja