Indiestan: Indie party

U subotu, 19.2. Disco sekcija KSET-a te poziva na treće izdanje Indiestana, ali ovaj put u party izdanju!

Pripremi se za suludo dobru zabavu jer krećemo s hitovima od prve sekunde! Puštat će se stvari s cijelog spektra indie duge, što znači da će svi tvoji najdraži bendovi provesti večer u KSET-u!

Vremena za predah neće biti jer su ovo samo neka od imena koja te očekuju: The Smiths, The Strokes, Arctic Monkeys, White Lies, The Cure, The Libertines, Franz Ferdinand, Foals, Kurt Vile, Modest Mouse, The White Stripes, Interpol, Blur, Oasis, Courtney Barnett, Father John Misty, Sonic Youth, New Order, Joy Division, Pulp, Weezer i mnoge druge!

Krećemo u 20 sati, a upad na party naplaćujemo 5 kuna.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID digitalnu potvrdu s QR kodom i osobnu iskaznicu. Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

party