Kultni filmovi za koje se sramite reći da ih niste gledali: Rocky

Najbolji odmor od ispita, posla ili općenito životnih nedaća možeš naći 15. veljače u KSET-u s početkom 19:30 h na projekciji "Rockyja" iz 1976. s kojom započinjemo novi ciklus projekcija Videosekcije KSET-a.

Siječanj je brzo proletio i veljača već lagano klizi, a ti si shvatio da ti se teretana i novogodišnje odluke više ne čine toliko primamljivima. Možda ti samo fali malo dobre stare sportske inspiracije, a koji je film bolji u tome od kultnog "Rockyja"?

Siromaštvo i otuđenje isprepliću se s ljubavlju i nadom i stvaraju predivan i osjećajan film nakon kojeg ćeš shvatiti da je u životu možda ipak sve moguće. A ako kojim slučajem samo želiš isprati loš osjećaj što ga nikad nisi pogledao, Videosekcija uvodi novi serijal filmova kako bi pomogla svima koji se tako osjećaju. Upravo zato dođi 15. veljače u KSET u 19:30 sati na našu premijernu projekciju iz ciklusa "Kultnih filmova za koje se sramite reći da ih niste gledali"!

Uz vlastita pića i grickalice koje možeš ponijeti radit ćemo i kokice.

Ulaz je besplatan i otvara se u 19:30 h.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite za okupljanja u zatvorenim prostorima do 100 sudionika, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti osobnu iskaznicu te EU COVID potvrdu s QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja.

Projekcije se projiciraju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda, već služe isključivo proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju.

projekcija