Dvoboj filmova: Nogometni autsajderi

Ako ti od ludih nogometnih poteza zastaje dah, dođi u utorak, 8. veljače i uz porciju kokica uživaj u nogometnoj inačici Dvoboja filmova u KSET-u.

Većina nas je nekad sanjala o velikoj nogometnoj karijeri, gromoglasnim povicima navijača i sjajnim trofejima koji bi nam osigurali vječnu slavu. E pa, život piše romane i većini nas je to ostalo na razini sna. Međutim, filmovi koje sukobljavamo u sljedećem Dvoboju filmova približavaju nam svijet nogometa na dva sasvim različita načina, no jednako puna sportskih (pa i životnih) uspona i padova.

Vrata se otvaraju u 18:30 h, ulaz je besplatan i možeš ponijeti svoju cugu jer je projekcija BYOB!

19:00 h - Shaolin Soccer (2001.)

21:20 h - Montevideo, Bog te video! (2010.)

Projekcije se projiciraju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog prihoda, već služe samo i jedino proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID digitalnu potvrdu s QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Na ulazu neće biti testiranja.

projekcija