After ZI Caffe: trashless edition

Završni ispiti su ponovo pokupili svoje žrtve, a na preživjelima je da sada ispite ostave iza sebe, skupe preostale atome snage i u subotu, 5.2., pobjedu proslave na tradicionalnom KSET-ovom After ZI Caffeu!

Kako bi barem nakratko zaboravio na sve navedeno i prije nego što nadobudno s istom spikom kreneš u novi semestar, Disco sekcija KSET-a te poziva na svoj već tradicionalni After ZI Caffe. UPOZORENJE! Večer će obilježiti hitovi prošlog stoljeća, te naglašavamo da će vibra biti osvježena "trashless" playlistama.

Šank je otvoren do ponoći te na party nije dozvoljen unos vlastitih pića.

Broj mjesta je ograničen te ćemo na zabavu pustiti samo prvih 100 koji dođu. Zato požuri, dođi na vrijeme i osiguraj mjesto!

Vrata se otvaraju u 19 h, a party traje sve do ponoći.

Ulaz je besplatan za sve studente FER-a, za ostale studente ulaz je 5 kuna, a oni bez iksice nam ostavljaju 10 kuna za upad.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra.

Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu neće biti testiranja.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

party, after zi caffe