Tehdžir

U petak, 4.2. u KSET-u se upuštamo u program kojem ljubitelji i poznavatelji elektronske glazbe rijetko mogu svjedočiti - orijentalni techno.

Tehdžir je to vrijeme na kojem ćeš uz uvijek prisutne i stroge baseve, moći čuti različite prizvuke orijentalnih i mističnih vokala, vješto ukomponirane s redovnim usponima i padovima u bpm-u. Za prvu verziju ovog eventa za početak ćemo prirediti opuštenu varijantu dostojnu zalaska sunca, a zatim kada padne noć, spremiti se na nešto jače, ekspresivnije i eksplozivnije.

Nakon napornog tjedna na poslu ili fakultetu, svima nam je stalo da se opustimo i uživamo u glazbi, bez pretjeranih misli, okupacija i briga, stoga je ovo idealna prilika da dođeš i doživiš novo iskustvo u glazbi.

U ovoj sinesteziji slušamo: Scalameriya, Shy FX, UK Apache, Unbalance, Charlotte de Witte, Dennis Cruz, ITOA, Ottonian, Any Act, Zaliva-D, Typeless, Omis (Italy), Shedbug, SAAH,SRVD, Locked Club, Bjoern Torwellen, Lukas Firtzer, Luke Slater, Giancomo Renzi, Klangkuenstler, Shacke, Nene H.

Ulaz se za popodnevni after-work vibe otvara u 18 h a event traje do ponoći. Cijena karte je 10 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Na ulazu neće biti testiranja.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

party