Mrigo & Ghet

Nakon dulje pauze, u KSET se 4.3. vraćaju veterani slovenske rap scene - Mrigo i Ghet!

Svoju zastavu na hip-hop mapi beskompromisno zabijaju 2011. s albumom “Mrigz n Ghet Hitz”. Krajem 2012. Ghet izlazi s mixtapeom “Ghet Banga Rap” i videospotom “Z bloka snajper”, koji se bliži 3 milijuna pregleda na YouTubeu.

2013. izbacuju Veleborski album "Božja gamad", nastao u suradnji s Enekejem i Mitom za Wudisban Records. 2019. i 2020. izbacuju još dva albuma - "VSE" i "ŠE". Svojim tvrdim i nemilosrdnim stilom zaslužni su za paklene rap nastupe diljem Slovenije, a pozornice su dijelili s hip-hop legendama kao što su: ONYX, M.O.P., GZA (Wu Tang Clan) i DAS EFX.

Neki od njihovih hitova, poznati i na hrvatskoj rap sceni, su "Povelenju/Utrjen" i  "Fonkdat".

YouTube / Facebook / Bandcamp / Web

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kn kreću u prodaju nakon Nove godine u KSET-u, Dirty Old Shopu i na Entrio.hr. Na dan koncerta cijena karte će biti 60 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Na ulazu neće biti testiranja!

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

koncert