Hard Bass Adidas VIII

U petak, 28.1. u KSET-u se odvija uskrsnuće slavenstva koje nikad nije ni umrlo. Nakon pauze od 2 godine veličamo prozirne alkoholne tekućine upitnog podrijetla, bijele potkošulje i najbolji antizapadnjački party - Hard Bass Adidas.

Posljednje dvije godine gopnici su se buksali u podrumima, gradili imunitet i tajno vodili sastanke za jubilarno osmo izdanje ove panslavenske svečanosti. Pozivaju sve svi Slaveni, a oni koji se tako osjećaju, da ponovno uzmu svoje trenirke i potkošulje te 2022. godinu započnu kako i priliči svakom gopniku - uz votku, kvas i hard bass. ​

Ulaz se otvara u 19 h. Svaki gopnik u ABIBAS ili sličnoj necertificiranoj trocrtnoj trenirci s placa plaća upad 10 kn, a ako mu je u pranju, onda plaća 15 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite za okpljanja u zatvorenim prostorima do 100 sudionika, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Na ulazu neće biti testiranja.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

party