Rawring 20s

U subotu, 22.1. s početkom u 20 h, u KSET-u kreće prava poslastica za moderne emo klince te za one koji još nisu prihvatili da jesu.

Glavni žanrovi koji će se slušati su scenecore, hyperpop, emo trap/punk, te će popularnost glazbe varirati od mainstream-a do soundcloud izvođača koji svoje stvari snimaju u podrumu kuće svoje majke, a imaju do 20 playeva po pjesmi. Žanrovi pjesama će se izmjenjivati kroz cijelu noć, tako da nitko neće ostati zakinut slušajući isti žanr pola sata.

Samo neki od izvođača su: Lil Peep, 100Gecs, Kid Trash, osquinn, nomark, iluvtora, purnjo, brane, xxxmyspaceslut, Rebzyyx, Xaxanity, sylene xo, ANGELMANE, oryx, Moistcrack, midwxst, ashnikko.

Event traje do ponoći, cijena upada je 5 kn. Dođi, upoznaj ljude koje isto muči sve što ikad postoji te se razbacaj na podiju.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Na ulazu neće biti testiranja.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

party