Indiestan: indie folk slušaonica

U ovim dugim zimskim noćima, obavijenim hladnim vjetrovima i pod oblačnim pokrivačem, utočište za tvoje smrznute prste pruža KSET milim zvucima indie folk glazbe. U srijedu, 19.1. navrati do omiljene kotlovnice i poslušaj što su za tebe pripremili DJ-i Disco sekcije KSET-a.

Uz folk glazbu slušat ćemo country, a i ostale varijante tog jedva definiranog, ali ništa manje prekrasnog žanra. Siječanjske večeri su hladne, zato iz ormara izvuci kariranu košulju, navuci džemper i ogrni se u vuneni šal i upotpuni atmosferu koju će nam stvoriti zvuci izvođača: Father John Misty, Courtney Barnett, Kurt Vile, Sharon Van Etten, Fleet Foxes, Dr. Dog, Laura Marling, Big Thief, Bon Iver, Fiona Apple, Faye Webster, Hozier, Sufjan Stevens i još mnogi drugi!

Vrata kluba otvaraju se u 20 sati, a upad je besplatan.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja!

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

slušaonica