Macikli: Mlade na bicikle! - Gume

U petak, 14.1. od 14 do 16:30 h, održat će se četvrta aktivna radionica i predavanje u sklopu projekta "MACIKLI: Mlade na bicikle!" s tematikom biciklističkih guma.

Pričat ćemo kako se i iz naslova da zaključiti, o gumama. Kakve sve postoje, koje su njihove prednosti i mane, kakve su ti gume potrebne i koliko za njih trebaš platiti. Dakako, objasnit ćemo i kako najlakše zamijeniti ili zakrpati gumu, a to ćemo i demonstrirati na radionici.

Prije radionice sve ćemo detaljno objasniti na predavanju u klubu, a potom ćemo te pripremiti da zaprljaš ruke i da zajedno otklonimo problem s tvog metalnog ljubimca!

U sklopu projekta "MACIKLI: Mlade na bicikle!", Biciklistička sekcija KSET-a organizira niz edukativnih predavanja i povezanih radionica kojima je cilj okupiti studente koji su strastveni biciklisti ili to tek žele postati, educirati ih o biciklizmu, omogućiti im savjetovanje s članovima sekcije te im kroz besplatne popravke i radionice pokazati kako se samostalno brinuti za svoj bicikl. Ovime se želi promicati aktivno kretanje, zdrav život, odgovorno sudjelovanje u prometu te razvoj znanja i vještina o popravljanju bicikla!

Za završetak projekta planiran je jednodnevni biciklistički izlet na kojem će moći sudjelovati svi sudionici kako bi iskoristili svoje novostečeno znanje i družili se s drugim zaljubljenicima u biciklizam!

Program je organiziran pod pokroviteljstvom Studentskog Centra.

macikli