Radionica glazbene produkcije w/ TWIIG

U utorak, 21.12. s početkom u 20 h u KSET-u se održava besplatna radionica glazbene produkcije. Povodom toga KSET će ugostiti Marka koji čini jednu polovicu poznatog hrvatskog DJ/producentskog dua TWIIG.

Imat ćeš priliku iz prve ruke vidjeti i čuti kako su nastale neke od njihovih najpoznatijih traka te kako izgleda put od ideje do završene pjesme.

TWIIG je zagrebački DJ/producentski duo kojeg čine Marko i Deni. Tijekom svoje karijere TWIIG je izdavao trake na nekim od najpoznatijih izdavačkih kuća u svijetu elektronske glazbe poput Spinnin' Records, Ultra Music i Armada Music. Surađivali su s mnogim DJ zvijezdama od kojih zasigurno treba izdvojiti imena poput Steve Aokija i Bassjackersa.

Njihov rad nije ostao nezapažen ni od strane peterostrukog osvajača titule najboljeg DJ-a na svijetu Armina Van Buurena za kojeg je TWIIG 2016. godine izdao remix njegove trake Dominator koja je jedno vrijeme bila i broj 1 na poznatom online servisu za skidanje glazbe Beatport. Jedan od highlighta njihove karijere je zasigurno i nastup u poznatom klubu Papaya koji se smatra kao jedan od top 10 najboljih klubova na svijetu prema DJ Mag-u.

Glazba koju TWIIG radi redovito se može čuti u DJ setovima zvijezdi poput Tiësta, Armin Van Buurena, The Chainsmokersa, Steve Aokija, Hardwella, Alan Walkera i mnogih drugih.

Prijaviti se možeš na sljedećem linku: https://bit.ly/radionica-glazbene-produkcije

Broj mjesta je ograničen stoga požuri i osiguraj svoje mjesto.

Radionica je besplatna, a na ulazu će biti potrebno predočiti osobnu iskaznicu i EU COVID potvrdu koja mora imati QR kod.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

radionica