[45] Linux InstallFest

Posjeti KSET u subotu, 18. 12. između 9 i 16 sati jer će tada Računarska sekcija KSET-a pomagati svima zainteresiranima oko odabira, udomljavanja i tetošenja svog novog pingvina te pritom podijeliti svoje znanje o Linux operacijskom sustavu!

Ubuntu, Debian, Fedora, Mint i Manjaro. Sigurno ti jedno ime zvuči poznato. Riječ je o 5 malih pingvina koji polako preuzimaju budućnost moderne tehnologije.

Bez brige, dolazak na InstallFest ne znači da se moraš odreći svog ljubimca Windowsa. Ovisno o potrebi možeš virtualno udomiti Linux ili ga imati paralelno s Windowsom bez da se svađaju! 🙂

Cilj svakog Linux InstallFesta je dijeljenje te prilika za studente željne znanja o otvorenim tehnologijama da isprobaju moderne operacijske sustave. Zato napravi kopiju svojih podataka, ponesi laptop i punjač, a za ostalo će se pobrinuti članovi Računarske sekcije KSET-a.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom. Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Na ulazu neće biti testiranja.

kset 45, linux installfest