[ODGOĐENO] [45] Stjepan Jimmy Stanić

U srijedu, 15.12., nakon previše godina izbivanja, Stjepan Jimmy Stanić ponovo nastupa u Klubu studenata elektrotehnike.

Mnogi su kroz stoljeća bili nazivani "živim legendama", ali ovdje se radi o osobi koja bi mnoge takve (neke od njih već pokojne) mogla posramiti. Netko čija karijera seže dalje nego što ovaj klub postoji, a sam i životni vijek traje već dulje od dva KSET-ova.

Ne priliči mu jednostavan opis kao što bi bio svirač, pjevač ili komičar, jer ovdje se radi o nekom zaslužnom punopravne titule svestranog "zabavljača", na tragu onih originalnih talenata iz prošlih vremena, poput jednog Sinatre ili Deana Martina.

Možeš očekivati autentične šlagere i pikantne evergreene te neizostavne šale, viceve i skečeve. Sve to izvedeno s toplom iskrenošću i galantnim starozagrebačkim šarmom koji polako već biva zaboravljen.

U intimnom ozračju (nezadimljenog) kluba, na pozornici će mu se uz bend pridružiti i njegova dugogodišnja supruga Barbara Trohar na vokalima.

Više informacije o kartama uskoro!

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom i osobnu iskaznicu.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Na ulazu neće biti testiranja.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

Fotograf covera je Zdenko Milar za Music-box.

kset 45, koncert