[45] K45ET: filmski kviz

Ako kojim slučajem misliš da je serijalu KaSET kvizova došao kraj, loše si misliš, i to će se potvrditi 14. prosinca u 20:00 sati. U sklopu proslave 45. rođendana omiljenog Kluba, Videosekcija KSET-a donosi ti novu inačicu najbolje ocijenjenog kviza na IMDb-u!

K45ET: Filmski kviz donosi pregršt zabavnih i stimulativnih pitanja koja će ti oplemeniti (ili pokvariti) mišljenje o najdražim filmovima i serijama.

Stoga, ako misliš da je Paklena naranča samo fancy tropsko voće, ili religiozno štuješ uspav... pardon, filmove Andreja Tarkovskog, onda je ovo event za tebe.

Kotizacija iznosi skromnih 10 kuna po članu ekipe, koja može imati maksimalno 4 članova. Broj ekipa je ograničen, stoga ne čekaj s prijavama!

Prijave su preko Google forme i otvorene su do 18 sati na dan kviza.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

kset 45, filmski kviz