[45] Chui

Zagrebački space jazz rock bend Chui vraća se na KSET-ovu pozornicu u četvrtak, 9.12. povodom KSET-ovog 45. rođendana!

Chui hrvatsku glazbeno-umjetničku scenu obogaćuje već skoro deset godina, a inspiriran je znanstvenom fantastikom i strip kulturom. Avanturističkim duhom i poletom putuje kroz različite muzičke žanrove, iako su njegovi korijeni duboko u jazzu. '80s synthwave, Canterbury progressive rock, razni stilovi elektronike i hip-hop ritmovi prilično su lako prepoznatljivi u repertoaru benda. Iza sebe imaju pet albuma koje od početka prate izrazito dobre kritike popraćene s brojnim nominacijama i nagradama.

Na klavijaturama Chuija je Toni Starešinić, na saksofonu Vojkan Jocić, a ritam sekciju Chuija predstavljaju Ivan Levačić na bubnjevima i Konrad Lovrenčić na basu.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 60 kn mogu se nabaviti u KSET-u, Dirty Old Shopu ili putem sustava Entrio na linkuNa dan koncerta cijena ulaznice će biti 80 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Na ulazu neće biti testiranja.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

kset 45, koncert