Indiestan: Indie slušaonica

U srijedu, 8. 12., navrati u KSET i provedi večer uz vrhunac indie scene.

Koliko su te puta pitali što slušaš, a odgovor je uvijek bio sve pomalo - iako to nije istina. Kolika je šansa da je glazba koju obožavaš toliko raznovrsna, a slična? A kolika je tek šansa da samo voliš indie stvari?

Ako se pronalaziš u ovome, onda je ovo prava stvar za tebe jer indie slušaonica se vraća u KSET! U srijedu, 8. 12., navrati u kotlovnicu pored FER-a i provedi večer uz vrhunac indie scene.

DJ-i Disco sekcije KSET-a za tebe su pripremili pomno probrani pregled indie glazbe.

Osim tebi najdražih i dobro poznatih hitova, zavirit ćemo i u neke malo opskurnije dragulje ovog nama najdražeg žanra. Tko zna, možda i otkriješ neku novu stvar pa ti ona postane najdraža.

Prosinačka večer je hladna, pa se od hladnoće u svojim kožnjacima, traperima i kariranim košuljama sakrij kod nas i upotpuni atmosferu koju će nam stvoriti zvuci izvođača: Smithsi, Strokesi, Monkeysi, Tame Impala, Hivesi, Kaiser Chiefs, Foalsi, Franz Ferdinand, Interpol, Kurt Vile, Ariel Pink, Arcade Fire, Oasis, Blur, White Stripes, Bon Iver, Flaming Lips, Sonic Youth i mnogi drugi…

Krećemo u 20 sati, a ulaz je besplatan.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom i osobnu iskaznicu.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Na ulazu neće biti testiranja.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

slušaona