Balkalar + Martin Ladika + Cash and Carry by Fotosekcija KSET-a

Balkalar nas u petak, 5. 11. u KSET-u vraća u neka zaboravljena vremena sa svojim obradama balkanske tradicijske glazbe.

Počeli su na ulicama Zagreba, a zatim prešli na ulice Jadrana, postepeno i u klubove, ali najvažnije od svega - u srca svojih slušatelja. Od prve skromne, akustične, svirke u zagrebačkoj Brvnari prošlo je pet godina, pet godina slavlja života, transa i drmanja tla pod nogama. Neka rakija poteče tvojim grlom pa i ovaj put zapleši i zapjevaj s njima!

Balkalar čine Pavle Kladarin (kontrabas, vokal), Irma Bulaja (violina, vokal), Juraj Valentić (gitara) i Ivan Judaš (djembe).

YouTube

Bandcamp

Facebook

Instagram

Balkalaru će se pridružiti i Martin Ladika. Za sebe kaže da je šumski pjesnik i drumski pjevač. Pjesme stvara i izvodi na materinjem jeziku najčešće uz pratnju gitare, a odnedavno i u društvu dva divna svestrana svirca i druga Lea Hrsa i Roka Margete koji će mu pomoći čestitati dragom Balkalaru strasno postojanje!

YouTube

Osim koncerta Balkalara, u okviru ovog događaja održat će se i Cash and Carry izložba. Fotosekcija KSET-a će po drugi put organizirati izložbu radova svojih članova. Fotografije će se prodavati po simboličnim donacijskim cijenama, a sav prihod bit će doniran Udruzi S-PAS iz Zaprešića.

Ulaz na izložbu se ne naplaćuje.

Više informacija o ulaznicama za koncert bit će objavljeno uskoro!

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Sve od navedenog mora imati QR kod.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

koncert, cash and carry