Matija Roglić: Doživljaj Japana

Od 29.11. do 15.12. u prostorijama KSET-a bit će otvorena izložba „Doživljaj Japana“ koja pruža priliku za upoznavanje zemlje na dalekom istoku - Japana!

Kroz izložbu će biti izloženi radovi mladog fotografa Matije Roglića koji je u sklopu programa Vulcanus, kojeg organizira Europsko-Japanski centar za suradnju, proveo godinu dana na stručnoj praksi u Japanu.

Doživi hladan i snježan Sapporo, uzbudljivi i ogromni Tokio, živahnu Osaku i mistični Kyoto, Hiroshimu, Kyushu i još mnoge druge krajeve Japana kroz digitalne i analogne fotografije u boji.

Matija Roglić, rođen 24.8.1996., diplomirani je inženjer elektrotehnike i informacijske tehnologije s Fakulteta elektrotehnike i računarstva te trenutno pohađa doktorski studij na istom. Fotografijom se rekreativno bavi još od osnovne škole, a dolaskom na fakultet 2015. godine i učlanjenjem u Fotosekciju KSET-a pokazuje sve veći interes za fotografiju. Godine 2019. organizirava samostalnu analognu izložbu „Ja silazim ovdje“ kroz koju prikazuje sve stanice zagrebačkog električnog tramvaja.

Otvorenje izložbe je 29.11. u 19h. Izložba se može pogledati svakim radnim danom od 9h do 16h u prostorijama KSET-a. Ulaz je besplatan.

izložba, fotografija