KOIKOI - promocija albuma

U četvrtak, 25. studenog, u KSET stiže jedan od najinteresantnijih beogradskih indie-rock bendova u zadnjih nekoliko godina - KOIKOI. Bend će na prvom samostalnom zagrebačkom nastupu promovirati svoj debitantski album pod nazivom “Pozivi u stranu” koji pretendira za najbolji regionalni album 2021. godine.

KOIKOI je svježe ime na šarolikoj i razigranoj beogradskoj glazbenoj sceni, a publici se prvi put predstavio 2019. godine na kompilaciji “Hali Gali”. Članovi su: Marko Grabež, Ivana Miljković, Emilija Đorđević, i Ivan Pavlović Gizmo – kreativci iz različitih smjerova lokalne scene s jasnim ciljem stvaranja kvalitetnog indie rocka/popa. Odlučno popunjavaju prazninu među raskošjem mainstreama i intimom undergrounda koja na čitavoj balkanskoj muzičkoj sceni predugo postoji.

KOIKOI će te začarati transžanrovskim kombiniranjem autohtone glazbene tradicije i suvremenih zapadnih trendova. Album "Pozivi u stranu" donosi primamljivu formu drugačijeg popa, koji je istovremeno svilenkasto blag i razigrano bučan, radijski senzibilan i rockerski silovit, ali obavijen velom hipnotičkog balkanskog melosa, isprepleten ekstazom i nostalgijom. Zanosna žensko-muška višeglasja neke će podsjetiti na britanske The XX, a druge možda na regionalne folk prakse. Referenci ima puno, ali najbitnije je da su "Pozivi u stranu", bez ikakve sumnje, klasa za sebe.

Misisipi

Ogledalo je zrcalo

Karte po pretprodajnoj cijeni od 45 kn moguće je kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu ili putem Entrio sustava!

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu sa QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

koncert, promocija albuma