Luul + TTI-21

U srijedu, 17.11. u KSET-u ćemo ugostiti Luula i TTI-21.

Luul je Ivan Lulić, Lulić Ivan je Luul. Aktivno djeluje na regionalnoj sceni od 2015. godine, a u svojoj diskografiji nanizao je singlove “Sjećanja” i “Nakon svega”, EP “Nadam se da ovo nije kraj” i album “Prevelika očekivanja”.

Uz pomoć pratećeg trija kojeg čine Borna Jambrošić, David Lipovac i Bruno Čavara ovi natprosječno visoki dečki imaju dvije misije, nastupati diljem bivše Jugoslavije te zavesti te svojim svilenim psihodeličnim pop zvukom namijenjenim za spavaće sobe.

YouTube

Bandcamp

Zagrebački chillwave/dreampop/shoegaze projekt TTI -21 i njihov recentni EP želi redefinirati eterične žanrove glazbe kroz prizmu raznih utjecajnih glazbenika sličnog glazbenog izričaja.

Glavni autor Milan Savić potpuno je uronio u estetiku žanra uz sanjive dahtave vokale i božanstvenu erotičnu psihosferu.

YouTube

Bandcamp

Karte za koncert možeš kupiti po pretprodajnoj cijeni od 35 kn u KSET-u i Dirty Old Empireu! Na dan koncerta će biti 50 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu sa QR kodom.

Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

 

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

koncert