[ ODGOĐENO ] Fantom

Zbog nepredvidivih okolnosti i zadržavanja Danila, gitarista benda Fantom u samoizolaciji u Londonu iako nije COVID pozitivan, nažalost smo primorani odgoditi koncert zakazan za 4.11. u KSET-u. Planirani i jedini mogući povratak Danila u svoje prebivalište ne ostavlja dovoljno vremena kako bi se Fantom spremio u potpunosti i izveo svoje pjesme kako vi to i zaslužujete.

Trenutno radimo na pronalasku novog datuma za održavanje koncerta. Kupljene karte vrijedit će i za novi datum, a svi koji žele vratiti karte to mogu napraviti na mjestu kupovine.

U četvrtak, 4.11. iz Beograda u KSET stiže Fantom. Prije tri godine beogradski glazbenik, Petar Wagner, je odlučio započeti glazbeni projekt koji se od tada razvio u novu silu na regionalnoj pop sceni pod nazivom Fantom.  Synth pop sastav koji uživo uz Wagnera čine i Luna Škopelja, Danilo Orbović, Todor Živković te Luka Sovrlić, zajahao je glazbeni val u uzletu, koji se zadnjih pet godina diže iznad regije i na čvrstoj je putanji prema vrhu.

Sami za sebe kažu da su pripovjedači noćnih priča koje se dešavaju na mračnim i pustim ulicama, u sobama s prigušenim svjetlima, sakrivenim klubovima Beograda, Zagreba, Ljubljane ili bilo kojeg drugog grada do koje ih noćno lutanje dovede.

Prvi singl “Žena” je otkrio kakav zvuk nas očekuju kroz buduća izdanja Fantoma - retro elektro pop sa sanjivim melodijama i tekstovima o strasti i ljubavi. Sredinom 2020. izbacuju EP "Karantin" kojim obrađuje temu anksiozne stvarnosti koja je poharala svijet. Iako novi sastav, već je nizom hitova uspješno ostavio trag na regionalnoj sceni kroz svoje narative i topli nepogrešivi zvuk koji je samo njima svojstven.

Više informacija o kartama uskoro!

Bandcamp

Youtube

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Svaka od potvrda treba imati QR kod.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

koncert