Frozen

U srijedu, 3. studenog, DJ-evi Disco sekcije KSET-a donose ti tople note pop glazbe iz hladnih zemalja starog kontinenta. 

Dobro, napola lažemo na coveru eventa jer će se osim bendova iz Skandinavije ovdje naći i pokoji islandski ili baltički hit. Od najvećih izvođača 90-tih do indie favorita nultih pa sve do današnjeg dana, svaki ljubitelj glazbe će naći nešto za sebe.

Dok se ime eventa odnosi na klimu po kojoj su sjeverne zemlje oduvijek bile poznate, u istim zemljama se može naći i pregršt kvalitetne glazbe. Ponajviše se ističu indie i pop scene koje svojom raznovršnošću, unikatnim zvukom i velikim brojem hitova već godinama privlače publiku iz svih dijelova svijeta.

Tako ćemo na ovoj slušaonici napraviti presjek diskografija glazbenika kao što su Björk, ABBA, Peter Bjorn and John, a-ha, Robyn, Ulver, Lykke Li, Roxette, The Knife (i Fever Ray), Mew, Blue Swede, Susanne Sundfør, Iceage, Ace of Base, Röyksopp, The Cardigans, Jenny Hval... Sigurni smo da ćeš se iznenaditi kako neku pjesmu izvodi švedski ili pak norveški bend, a svi smo bili sigurni da je to američki pop dragulj.

Vrata se otvaraju u 20h, a ulaz je besplatan.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

slušaonica