Ida Prester & Lollobrigida // drugi dan

Ida Prester rasprodala KSET! Zbog velikog interesa dodajemo i drugi nastup koji će se održati 30.10.!

Ida Prester s bendom Lollobrigida ponovo nastupa u KSET-u - klubu gdje je održala svoj prvi koncert davne 2003. godine. 

Dodir“, „Minuta“, i „Kvar" - romantično-plesne pjesme koje su mnogima obilježile razdoblje lock downa, uz koje smo se zaljubljivali, sanjali zabranjene dodire i putovali na more – sada će se prvi puta uživo moći čuti u Zagrebu. Navedene pjesme su sve od reda plesni hitovi te pokazuju uspješnu transformaciju iz mlade pankerice u hvaljenog electro-pop artista. Osim novih pjesama iz Idinog samostalnog opusa, bend će izvesti i najveće hitove Lollobrigide.

Ida Prester je jedinstvena pojava u glazbenom svijetu, ali i puno šire od toga. Njena specifična estetika, britki tekstovi i čudesne plesne melodije dovele su je do statusa balkanske indie pop ikone.

Svojom beskrajnom pozitivnom energijom zarazila nas je još prije 17 godina kada se pojavila Lollobrigida i prodrmala muzičku scenu regije. Suludi kostimi, pomaknuti tekstovi i punk stav osvojili su festivalske pozornice i radijske stanice. Od tada generacije odrastaju uz "Casio i šljokice" i "Bivšu curu", a bodre se uz "Ja se resetiram" i "Sutra je dan".

YT: https://www.youtube.com/channel/UCCUNk49ijAudbL8Cb0qqhtg

IG: https://www.instagram.com/ida_prester/?hl=hr

Karte za drugi dan je moguće kupiti po cijeni od 60 kn putem sustava Entrio.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

koncert