Lika Kolorado - promocija albuma

Nakon odgođenog datuma u travnju prošle godine, Lika Kolorado u KSET-u u petak, 29. listopada predstavlja svoj drugi studijski album “Kontura”!

Bend je početkom 2020. godine u izdanju Classic Recordsa objavio studijski album "Kontura" s kojeg dolaze singlovi "Gospođa" i "Spasoje", koji su se do sada našli na nekoliko top ljestvica radijskih postaja.

Kada su prije tri godine nastupili u KSET-u s prvim objavljenim izdanjem, premašili su sva očekivanja publike i medija. Danas, nešto stariji, iskusniji i s više koncertne kilometraže spremni su ponovno stati pred publiku u istom prostoru i pokazati što su to “kuhali” od prvijenca “Smiješ zaurlat”.

Zagrebačku četvorku čine Filip Riđički (vokal), Ana Jelić (bas), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj), a ovom će prilikom nastojati opravdati stečeno povjerenje i reputaciju benda energičnih i zanimljivih live nastupa.

 

Linkovi:

Kontura

https://distrokid.com/hyperfollow/likakolorado/kontura

Spasoje

https://youtu.be/ANudkDEWmNc

Gospođa

https://youtu.be/03EUDrJRC3E

Smiješ zaurlat

https://youtu.be/PU74BMUNPRc

 

Ulaznice po cijeni od 35 kuna potraži u KSET-u (Unska 3) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18) te online putem sustava Entrio.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 45 kuna.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

koncert, promocija albuma