Robin Hood - Play@KSET

U ponedjeljak, 25.10. uđi u svijet potisnutih i potlačenih, odmetnika i tiranina ili samo dođi pogledati predstavu inspiriranu jednom od najstarijih priča o povratniku, odmetniku koji predstavlja otpor i njegovoj zabranjenoj ljubavi. Ne, ovo nije priča o bilo kome, nego je riječ o Robinu Hoodu!

On i njegova družina kradu bogatima, kako bi dali siromašnima. Ne možemo garantirati da Marx nije uzeo priču o Robinu Hoodu kao inspiraciju za svoj Manifest, no možemo garantirati da ćeš uživati u ovoj inačici te poznate legende u izvedbi Dramske sekcije KSET-a. Pripremi novac za plaćanje poreza ili zakopčaj džepove.

⚜️

Režija i scenarij: Sunčan Vojvodić

Glume: Ana Hrvatin, Benjamin Kušen, Filip Marko Srdić, Fran Čehaić, Hrvoje Fabris, Izidora Horvat, Nikola Renka, Nikolina Brnas, Romina Damijanić, Sunčan Vojvodić 🎭

⏱️ Ulaz se otvara u 19:30 h, predstava počinje u 20 h.

Upad je 10 kn studenti/20 kn ostali.

Disclaimer: upozoravamo na strobo u trajanju od 10 do 20 sekundi.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

predstava