Bike popravljaonica

Biciklistička sekcija KSET-a organizira prvu bike popravljaonicu nove akademske godine u utorak 19.10. od 16 do 17:30 h!

Problem: Krenuo je fakultet, a ti želiš izbjeći tramvaje i gradsku gužvu što više moguće.

Rješenje: Jedno od najjednostavnijih, a i najzdravijih prijevoznih sredstava upravo je bicikl.

Do daljnjih problema dolazi kada se sjetiš da je tvoj dvokotačni ljubimac ostao u podrumu ili na Suncu tijekom cijelog ljeta i sada te sram, a potencijalno i strah izaći s njim na ulicu...

Ne brini jer tu je Biciklistička sekcija KSET-a! Sve kvarove ostavit ćeš za sobom kao jesenske rokove (traume vezane za dekanski rješavamo uz dodatnu naknadu), a tvoj bicikl sjat će od zadovoljstva.

Ipak, morat ćeš i zasukati rukave - naučit ćemo te kako da samostalno popraviš kvar, a pritom u bilo kojem trenu možeš tražiti pomoć (kako bi povratak doma bio na biciklu, a ne s njim).

Sve je dobrovoljno (iako se volonteri ne žale na donacije) - od njih ćeš dobiti znanje, alat i potrošne materijale, a od tebe traže strpljenje i pozornost. Vidimo se!

DISCLAIMER:

Biciklistička sekcija neće za tebe kupiti novu gumu ili sajlu, ali će te poslati u najbližu trgovinu biciklističkim dijelovima s preciznim uputama što trebaš kupiti.

bike popravljaona