Dan otvorenih vrata KSET-a

U petak, 15.10. KSET otvara vrata novim članovima i poziva studente svih fakulteta na cjelodnevno druženje!

Ako za vrijeme studiranja želiš steći praktična iskustva i nove prijatelje kroz brojna druženja, dođi 15.10. za vrijeme rada dnevnog šanka od 9 do 16 h u KSET, popij kavu, iz prve ruke saznaj sve o aktivnostima kluba i naših sekcija i pridruži nam se!

KSET trenutno broji devet sekcija, a to su Biciklistička sekcija, Disco sekcija, Dramska sekcija, Fotosekcija, Glazbena sekcija, Planinarska sekcija, Računarska sekcija, Tehnička sekcija i Videosekcija te dva tima: Dizajn i PR!

Biciklistička sekcija je veselo društvance koje uživa u vožnjama biciklima, a ove godine ćeš moći isprobati njihove trenažere i pojesti odličan grah!

Disco sekcija je skupina entuzijasta koji žive i dišu za glazbu te će ti pokazati miksete, gramofone, kontrolere i ostalu opremu koja služi za puštanje one super glazbe koju čuješ na našim partyjima!

Dramsku sekciju nađi u jednom od separea gdje ćeš moći zaigrati šah s djedom ili saznati svoju budućnost koju će ti otkriti dežurna KSET-ova gatara.

Fotosekcija okuplja ljubitelje digitalne i analogne fotografije, organizira foto-sessione i izložbe. Ove godine će te ponovno besplatno pofotkati za osobnu, indeks, SC iskaznicu ili bilo koju drugu potrebu, a moći ćeš saznati i sve o opremi koju koriste.

Glazbena sekcija je zaslužna za studijsku produkciju i tehničku realizaciju našeg koncertnog programa pa svrati do njih da ti otkriju sve tajne dobrog zvuka i lighta kroz demonstraciju opreme.

Planinarska sekcija više vremena provodi po planinama nego u KSET-u. Ove godine ćeš moći sjesti na čašicu razgovora/pelina/kave i čuti sve o najboljim dogodovštinama s njihovih izleta!

Računarska sekcija održava i unapređuje računalnu infrastrukturu našeg kluba, a ove godine će izložiti jedan od svojih servera, tijekom dana će na svom 3D printeru printati, a svatko tko pogodi što se točno printa dobiva mandarine.

Tehnička sekcija održava cjelokupni inventar i opremu KSET-a, a ako svratiš do njihovog štanda možeš vidjeti kako se stvari leme, rezbarenje drva dremelom i moći ćeš pobojati svoju šalicu.

Videosekcija okuplja ljubitelje filmova, snimatelje, režisere, pisce i kritičare. Na Danu otvorenih vrata će ti demonstrirati kamere i procese montaže, a ispred green screen platna pretvarat će sve zainteresirane u akcijske junake. Tijekom dana će održati filmski kviz te će pobjednik dobiti bogatu nagradu.

Za više informacija o KSET-u i kako se učlaniti, pronađi bon za besplatnu kavu, navrati u KSET i pitaj što te zanima ili pošalji mail na uclani.se@kset.org.

dan otvorenih vrata