2kitice x Ne'š umočit

Iggy Biznis i Džoni Paranoja, poznatiji kao 2kitice, među mladom urbanom publikom su stekli popularnost s ljetnim hitovima "Pripreme za Zrće", "Izgaranje na obali" i "Idemo na Bol", a osjećajnu stranu pokazali su u pjesmama "Osjećam se ok" i "Rime". Obavezno dođi 9.10. podržati legende zagrebačke YouTube scene i spremi se na nezaboravnu jesensku noć!

Osim Džonija i Iggyja imat ćeš priliku čuti vrhunsku cockblock selekciju!

Ako dođeš na event s namjerom da zabriješ, garantiramo ti ovakve vrste situacija:

Situacija 1)

“Dogovorila si se s likom da odete na 2kitice. Čula si da će selekcija nakon biti sexy pa bi se požurila da riješiš to prije nego DJ-evi postanu neugodni.

Dvije Kitice su ubile pa ste otišli po još jednu pivu prije nego se uputite na plesni podij. Ti si dobila svoju pivu prva i otišla plesati nadajući se da će on doći za tobom.

Nije ga bilo pola sata… Zašto? Na šanku je sreo svoju bivšu, malo su pričali, složili su se da je selekcija grozna, otišli van pričati i zaključili da će probati opet, ti si izvisila…”

Situacija 2)

”Večer nije mogla proći bolje, sa starom poznanicom koja ti se oduvijek malo sviđala si zabrijao. Jako si se zabavio i uspio si ignorirati dobronamjerne DJ-eve koji su te htjeli spriječiti. Sve je išlo lijepo kasnije, prohodali ste. Nakon mjesec i pol ti je rekla da ipak ima dečka. Zajebano!”

Vjeruj nam, želimo ti samo najbolje.

Kad dođe do poljupca na plesnom podiju dobiti ćeš prvo svjetlosni signal da prestaneš, ako to nije dovoljno slijedi verbalna opomena.

Ako nas ignoriraraš i nastaviš, misleći da ti ništa nije, sjeti se da ti slijedi emocionalni horor.

Ipak je, složit ćete se najbolja situacija da ne umočiš i na kraju večeri ostaneš s vlastitom kit(ic)om u ruci.

Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna.

FB: https://www.facebook.com/2Kitice

YT: https://www.youtube.com/channel/UCSWRbOyVUegz1IE-rHOEyVg

IG: https://instagram.com/2kitice?utm_medium=copy_link

Upad je 40 kn, uz OBAVEZNO predočenje COVID digitalne potvrde, negativnog testa ili dokaza o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

koncert, party