Brucoški KSET Caffe

Iza sebe ostavljaš srednju školu, pisanje mature i upis faksa te jedva čekaš krenuti sa svojim studentskim danima, ali ne znaš gdje bi van! Disco sekcija KSET-a ima rješenje za tebe!

Caffe je šesterosatni party posvećen svim brucošima željnima zabave, a ove godine održat će se u petak, 8.10., s početkom u 21h.

Za nenadmašan party ugođaj pobrinuti će se doc.dr.sc. DJ-i, čiji će glazbeni rollercoaster zadovoljiti svačiji ukus te izmamiti plesne pokrete iz najvećih partybreakera, a studentski niske cijene pića tu su da pridonesu cjelokupnom dojmu i učine noć još (ne)zaboravnijom.

Ulazak za brucoše FER-a je besplatan, za ostale studente uz predočenje iksice 5 kn, a za nestudentsku party publiku iznosi 10 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

RADNO VRIJEME ŠANKA: 21:00-00:00. Možeš donijeti svoju cugu. - BYOB