Dimitrije Dimitrijević

U četvrtak, 7.10. među prvim izvođačima u novoj sezoni u KSET stiže Dimitrije Dimitrijević sa svojim orkestrom!

Dimitrije Dimitrijević je kantautorski pothvat Dimitrija Simovića (basiste i pjevača grupe Igralom). Započelo je 2017. u Zagrebu, gdje su uz pomoć Ivana Grobenskog snimljena dva EP-a - “Južno” i “Ponestaće”.

Dimitrijević je odsvirao preko 80 koncerata s namjerom da svoj zvuk pronađe u suradnji s uvijek drugačijim muzičarima u pratnji. Tako se u sklopu ovog projekta na binama duž regije, smijenilo preko 20 različitih muzičara, što je dovelo do toga da stvoreni zvuk Dimitrijevića bude bogat i raznovrstan.

Nedavno je objavio debitantski album “Čar-pitanje”, pod izdavaštvom Menart Labela. Na albumu možete čuti svojevrsnu liriku Dimitrija Dimitrijevića praćenu elementima trip hopa, bluesa, alternative, funka, synth popa, RnBja, elektronike i ambijentalne muzike.

Facebook: https://www.facebook.com/dimitrijedimitrijevic992

Instagram: https://www.instagram.com/ddimitrijevich/?hl=en

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6seaqeSiJwwxIwInsGVIHM

Deezer: https://www.deezer.com/en/artist/10139156

Bandcamp: https://dimitrijedimitrijevic.bandcamp.com/

Na ovom koncertu, uz Dimitrija, imat ćete priliku vidjeti i čuti i Dimitrijević orkestar koji sačinjavaju: Sara Renar (synth, vokal), Vedran Peternel (soundscape), Viktor Slamnig (bas), Jakša Perković (gitara), Ivan Cimi Marinović (bubanj), Leo Beslać (synth).

Ulaznice će se moći kupiti na ulazu po cijeni od 40 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

koncert