Glazbeni kviz vol.6

Nismo mogli čekati duže, pa s početkom akademske godine otvaramo novu kvizašku sezonu. S kišama jesenjim tako se vraća Glazbeni kviz Disco sekcije KSET-a, koji će se u svom originalnom, live izdanju, održati u srijedu, 6.10., s početkom u 20 h!

Nadamo se da nitko nije cijepljen protiv dobre zabave jer smatramo da je upravo to sastavni dio našeg kviza. Novog materijala i načina provjere znanja definitivno ne manjka, a bome ni entuzijazma organizacijskog tima činjenicom da kviz neće morati provesti online. Ako ti naš kviz nije stran, znaš da ponekad i uživo pomalo zastranimo s tehničkom opremom – ali tko je bez grijeha, neka baci kamen prvi.

Tim može sadržavati najmanje 2, a najviše 4 člana. Obrazac za prijave bit će naknadno objavljen 29.9. u podne. Ako tim ipak odustane, molimo da nam to javiš u inbox Disco sekcija KSET-a!

Na dan samog eventa potvrde prijavljenih timova počinju u 20 h. Članovi pobjedničke ekipe osvojit će upad na koncert u KSET-u po vlastitom izboru, a Tehnička sekcija KSET-a se pobrinula da sa sobom odnesu i trofej!

Kotizacija za sudjelovanje u kvizu iznosi 10 kn po članu ekipe.

Ulaz je besplatan, uz OBAVEZNO predočenje COVID digitalne potvrde, negativnog testa ili dokaza o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

kviz